Terugblik Selamat Datang 6 april 2024

 

De foto's van het Selamat Datang event op 6 april 2024 zijn beschikbaar en HIER te zien (of klik op de foto rechts)..

De meeste foto's zijn gemaakt door de Foto- en Videoclub Stichtse Vecht (Thea de Bruin, Gerhard Hof, Fred Bisschop, Maarten Bootsma), Grace Bernardus en Leo Bloemhard.

 

De video reportage van ons Youtube kanaal van het Selamat Datang kunt u terugkijken en zien dat het een gezellige en mooie bijeenkomst was met veel muziek, een prachtige theater programma en lekker eten, met veel gezellige mensen. De video is gemaakt door Marcus Stenvert (Krullenkop Media).

 

Prachtige sfeerimpressie van "Selamat Datang" door RTV Stichtse Vecht:   https://rtvstichtsevecht.nl/.../volop-gezelligheid-bij...


Selamat Datang 6 april 2024

“Selamat Datang”!

Een evenement voor iedereen, die wil kennismaken met of herinneringen wil ophalen aan de Indische en Molukse cultuur.  Dat betekent: veel muziek, mooi theater en lekker eten.

Datum:            Zaterdag 6 april

Locatie:           Theater 4en1 (Broklede), Schepersweg 6A, Breukelen

Programma:     17:00 uur Inloop, mogelijkheid tot eten en drinken.

18:00 uur Optreden Angklung orkest “Melodi Bambu"
19:00 uur Theaterprogramma “Mijn oma was een njai” van Nico van Asdonck m.m.v. Combo Tjampoer.

Entree is gratis, alle consumpties (drankjes, Indische snacks en bord nasi rames(= mini rijsttafel) kunnen cash of met pin worden afgerekend). Snacks zijn de hele avond verkrijgbaar, nasi rames tot ca. 20:00 uur.

Aanmelden voor deze avond is, mede in verband met de catering noodzakelijk vóór 24 maart via onderstaand aanmeldingsformulier.

Opm: U kunt zich vanaf 24 maart wel inschrijven voor de voorstelling, maar niet meer voor de nasi rames maaltijd. Wel kunt u zich op de reserve bestellijst laten plaatsen, indien mensen afzeggen!

Wilt u a.u.b. ook op het onderstaand  formulier aangeven of u een bord nasi rames (mini rijsttafel) wilt bestellen voor  € 15,=. Hiervoor krijgt u een bordje met: Nasi kuning of bami/Sambal goreng boontjes/Daging smoor/Atjar kuning/Telor Belado/Sambal en kroepoek.
De Indische/Molukse snacks (pasteitje, pangsit goreng, loempia, bapao, lemper en saté met lontong, atjar en kroepoek) hoeft u niet vooraf te bestellen en zijn de hele avond te koop!

Deze avond is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Gemeente Stichtse Vecht en het Ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport). 

Met dank aan onze partners: Nico van Asdonck en Combo Tjampoer, Angklung orkest Melodi Bambu, RECmedia, JvS Service en Organisatie, Oom Enang catering, Project Educatie Nederlands Indië Stichtse Vecht, Foto- en Videoclub Stichtse Vecht, Edu Dumassy, Stichting Ontmoeten en (Her)denken, V-fonds

 


Aanmelding voor "Selamat Datang" bijeenkomst op 6 april 2024. Formulier is niet meer geldig.